magyar english
Térkép

 
 
 
Mentés
Mentés
Facebook
Videók, fotók
 
 
 
 
 
NATURA2000 fenntartási tervek
 
KooKoo - az éneklő óra

Fontos
A honlapon található fotók szerzői jogi oltalom alatt állnak. Felhasználásuk, másodközlésük csak írásos megállapodás aláírását követően lehetséges.

Jelen honlap a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság hivatalos honlapja (www.ddnp.hu). Az egyéb más oldalakon található, Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatósággal kapcsolatos információkért nem vállalunk felelősséget.
 
Programjainkon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programokon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programokon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához.
» Szállások » Vízvár
Vízvár
 


Épület


A szállás melletti Dráva-mellékágA Dráva hangulatos mellékága közvetlen közelében található 2014-ben felújított épület egy négyágyas és egy hatágyas szobával, felszerelt konyhával, zuhanyzóval, öko WC-vel, udvarral, tűzrakóhellyel, padokkal várja a vendégeket.
 
 
Információ, szállásfoglalás
 
Mezei Ervin tájegységvezető    
E-mail: ddnpcsurgo@gmail.com
Tel.: 82/571-180, 30/377-3417
 
 
 
Szállásdíj

Felnőtt 2.500 Ft/fő/éj
Gyermek 3 éves kortól, diák, pótágy: 1.400 Ft/fő/éj

Kedvezményes ár (saját dolgozó, más nemzeti park igazgatóságok)
Felnőtt: 1.250 Ft/fő/éj
Gyermek 3 éves kortól, diák, pótágy: 1.000 Ft/fő/éj
 
NOE tagsági kártyával a szállásdíj árából egységesen 20% kedvezmény
Mentés
   
 
2019. 02. 28. Oldal nyomtatása
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design