magyar english
Térkép

 
 
 
Mentés
Mentés
Facebook
Videók, fotók
 
 
 
 
 
NATURA2000 fenntartási tervek
 
KooKoo - az éneklő óra

Fontos
A honlapon található fotók szerzői jogi oltalom alatt állnak. Felhasználásuk, másodközlésük csak írásos megállapodás aláírását követően lehetséges.

Jelen honlap a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság hivatalos honlapja (www.ddnp.hu). Az egyéb más oldalakon található, Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatósággal kapcsolatos információkért nem vállalunk felelősséget.
 
Programjainkon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programokon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programokon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához.
» Közérdekű adatok elektronikus közzététele » Az Igazgatóság nyilvántartásai
Az Igazgatóság nyilvántartásai
 

Adatbázisok:

          Védett területek

          Tervezett védett területek

          NATURA 2000 területei

          Ex lege védett területek adatai (lápok, források, víznyelők, kunhalmok, barlangok)

          Természeti területek

          Érzékeny természeti területek

          Ökológiai hálózat

          Egyedi tájértékek.

A fenti nyilvántartások megtekinthetőek az Igazgatóság 7625 Pécs Tettye tér 9. sz. alatti központjában a Zöld Pont Irodában, Természetmegőrzési Osztályon.

Ugyanitt kérhető másolat is térítési díj ellenében. A másolat kérhető papíralapon és elektronikus formában.

A közérdekű adatszolgáltatáshoz kapcsolódó költségtérítés megállapításának szabályait az Igazgatóság Önköltségszámítási Szabályzata tartalmazza. /249/2000. (XII. 24) Korm. sz. rendelet 8.§ (16) bek./

A közérdekű adatról, dokumentumról készített másolatért díj nem csupán költségtérítésként maximum az önköltség kérhető. /Avtv 20.§ (8) bek./

A költségtérítés összegét az igénylő kérésére előre közölni kell.

   
 
2009. 05. 13. Oldal nyomtatása
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design