magyar english
Térkép

 
 
 
Mentés
Mentés
Facebook
Videók, fotók
 
 
 
 
 
NATURA2000 fenntartási tervek
 
KooKoo - az éneklő óra

Fontos
A honlapon található fotók szerzői jogi oltalom alatt állnak. Felhasználásuk, másodközlésük csak írásos megállapodás aláírását követően lehetséges.

Jelen honlap a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság hivatalos honlapja (www.ddnp.hu). Az egyéb más oldalakon található, Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatósággal kapcsolatos információkért nem vállalunk felelősséget.
 
Programjainkon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programokon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programokon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához.
» Pályázataink » Szervezetfejlesztés a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság számára
Szervezetfejlesztés a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság számára
 
A projekt megvalósításának fő célja a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság hatékonyabb szervezeti működésének kialakítása, a tudásmegosztást támogató és a változásokhoz igazodni képes szervezeti kultúra biztosítása, mely hozzájárul ahhoz, hogy a Duna-Dráva  Nemzeti Park Igazgatóság a szűkös létszámkeret mellett és a változó jogszabályi környezetben is eredményesen tudja ellátni feladatait, összhangban Magyary Zoltán Közigazgatás-fejlesztési Program stratégiai céljaival.

Azonosító: ÁROP-1.2.18/A-2013-2013-0032

Megvalósítás időszaka: 2013.12.21-2014.06.30.

A projekt összköltsége: 23.878.200.- Ft

 
 
 
 
 
 
 

   
 
2014. 06. 03. Oldal nyomtatása
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design