magyar english
Térkép

 
 
 
Mentés
Mentés
Facebook
Videók, fotók
 
 
 
 
 
NATURA2000 fenntartási tervek
 
KooKoo - az éneklő óra

Fontos
A honlapon található fotók szerzői jogi oltalom alatt állnak. Felhasználásuk, másodközlésük csak írásos megállapodás aláírását követően lehetséges.

Jelen honlap a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság hivatalos honlapja (www.ddnp.hu). Az egyéb más oldalakon található, Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatósággal kapcsolatos információkért nem vállalunk felelősséget.
 
Programjainkon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programokon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programokon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához.
» Tolna » Túrák Tolna megye természetvédelmi területein
Túrák Tolna megye természetvédelmi területein
 
Madárlesen a Pacsmagi-tavakon

A Pacsmagi-tavak Természetvédelmi Terület legjelentősebb értékét madárvilága jelenti. A résztvevők a túra során szakvezetéssel járhatják körül a tavakat, a kilátótornyokból pedig cigányrécék, üstökös récék, gémek és számos egyéb madárfaj megfigyelésére nyílik lehetőség.
Program időtartama: 4 óra
Túra hossza: 8 km
Helyszín: Tamási és Pincehely között a 61-es út 52-es táblájánál
Közlekedés: egyénileg, gépkocsival
Hasznos: A program a reggeli órákban, május 1-jétől szeptember 30-ig kérhető. Fontos a kényelmes túrabakancs és az időjárásnak megfelelő öltözék megválasztása, valamint a szúnyogok, kullancsok elleni védelem.
A szakvezetések aktuális díjszabását hivatalos árlistánk tartalmazza, mely ide kattintva érhető el.Szakvezetéses túrák a természetvédelmi területeken

A látogatók érdekes szakvezetéses túrákon vehetnek részt bármely természetvédelmi területen (Bölcskei Nőszirmos-rét Természetvédelmi Terület, Kapszeg-tó Természetvédelmi Terület, Pacsmagi-tavak Természetvédelmi Terület) illetve tanösvényen a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság természetvédelmi őreinek vezetésével.
A szakvezetések aktuális díjszabását hivatalos árlistánk tartalmazza, mely ide kattintva érhető el.Információ, jelentkezés programjainkra

Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság
Tel.: +36 (30) 405-4571
E-mail: wodtke@ddnp.kvvm.hu


Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság
7625 Pécs, Tettye tér 9.
Tel.: +36 (72) 517-200
Fax: +36 (72) 517-229
dunadrava@ddnp.kvvm.hu
 
   
 
2019. 05. 06. Oldal nyomtatása
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design