NP-DUNADRAVA PORTAL - PORTÁL VAKOK ÉS GYENGÉNLÁTÓK SZÁMÁRA       magyar   english   
 
ingyenes felolvasó program letöltése    Váltás a grafikus oldalra
 
Hírek - Hírek, aktualitások, felhívások

Álláslehetőség

A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság Operatív Programok keretében megvalósuló projektjei kapcsán projektfejlesztésben, projektmenedzsmentben és -elszámolásban gyakorlattal rendelkező pályázati referenst, ezen kívül a pályázatok megvalósítását támogató rész- vagy teljes munkaidős jogi asszisztenst keres. A pályázati referens munkakörben a gyakorlati ismereteken kívül a műszaki és/vagy pénzügyi végzettség előnyt jelent.

Részletek
Keressük az év Ifjú Kócsagőrét

Az idén immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre az Ifjú Kócsagőr program, amelynek célja a természetvédelmi tevékenységek bemutatása, népszerűsítése. Az Y Triász, a Földművelésügyi Minisztérium, a 10 hazai nemzeti park igazgatóság, a Hortobágyi Természetvédelmi és Génmegőrző Nonprofit Kft., valamint a Fővárosi Önkormányzat Rendészeti Igazgatósága konstruktív együttműködésének köszönhetően impozáns díjjal és külföldi tanulmányúttal is gazdagodhatnak a program nyertesei.

Részletek
FÖLD NAPJA rendezvény Pécsett a Tettyén – április 22., szombat

Az 1970 óta ezernél több szervezet közreműködésével világszerte megrendezett Föld Napja eseményei bolygónk környezet- és természetvédelmi problémáira hívják fel a figyelmet és kínálnak megoldási javaslatokat azokra. Évek óta hagyomány már, hogy Pécsett ilyenkor a Tettyén színes forgatag vár mindenkit a Föld Napja alapeszméje szellemében, idén április 22-én, 10.00 és 15.00 óra között.

Részletek
tovább