magyar english
Térkép

 
 
 
Mentés
Mentés
Facebook
Videók, fotók
 
 
 
 
 
NATURA2000 fenntartási tervek
 
KooKoo - az éneklő óra

Fontos
A honlapon található fotók szerzői jogi oltalom alatt állnak. Felhasználásuk, másodközlésük csak írásos megállapodás aláírását követően lehetséges.

Jelen honlap a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság hivatalos honlapja (www.ddnp.hu). Az egyéb más oldalakon található, Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatósággal kapcsolatos információkért nem vállalunk felelősséget.
 
Programjainkon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programokon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programokon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához.
» IPA - A Közép-Duna határon átnyúló védelme - a környezeti nevelés feltételeinek fejlesztése 'Danube'
IPA - A Közép-Duna határon átnyúló védelme - a környezeti nevelés feltételeinek fejlesztése 'Danube'
 
 
A Magyarország-Horvátország IPA - Határon Átnyúló Együttműködési Program (2007-2013) pályázatán a horvát Zeleni Osijek Természet- és Környezetvédelmi Egyesület a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatósággal és a Javna ustanova Agencija za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima Osječko–baranjske županije szervezettel együttműködve a Közép-Duna határon átnyúló védelme – a környezeti nevelés feltételeinek fejlesztésére nyert támogatást.
 
A támogatást nyert pályázat célja a két szervezet hosszútávú, határon átnyúló együttműködésének eredményeként a Duna mente egyedi természeti és kulturális értékeinek megismeretetése a helyi lakossággal, valamint a Duna folyó mellett magyar és horvát fiatalok környezeti nevelési központjainak fejlesztése, a szükséges oktatási infrastruktúra megvalósítása és kétnyelvű oktatási segédanyagok elkészítése. A négy periódusban megvalósuló projekt keretében a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság a kölkedi Fehér Gólya Múzeum oktatási tevékenységét és oktatási infrastruktúráját kívánja fejleszteni.
 
Ezen az oldalon a programmal kapcsolatos aktualitások, hírek érhetők el.
 
 
 
2012. 12. 11. 
 
 
2012. 12. 05.
 
Study tour (GALÉRIA)
2012. 10. 04.
 
2012. 10. 02.
 
2012. 10. 02.
 
 
 
 
Duna Nap a Fehér Gólya Múzeumban (GALÉRIA)
2012. 06. 29. 
 
2012. 06. 22.
 
2012. 05. 24.
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kép az eszéki nyitó sajtótájékoztatóról
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
2013. 01. 30. Oldal nyomtatása
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design