magyar english
Térkép

 
 
 
Mentés
Mentés
Facebook
Videók, fotók
 
 
 
 
 
NATURA2000 fenntartási tervek
 
KooKoo - az éneklő óra

Fontos
A honlapon található fotók szerzői jogi oltalom alatt állnak. Felhasználásuk, másodközlésük csak írásos megállapodás aláírását követően lehetséges.

Jelen honlap a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság hivatalos honlapja (www.ddnp.hu). Az egyéb más oldalakon található, Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatósággal kapcsolatos információkért nem vállalunk felelősséget.
 
Programjainkon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programokon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programokon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához.
Vágjunk bele - jelvénygyűjtő túra - 2020. január 11.
 
A túrán a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság kezelésében lévő, a Boronka-melléki Tájvédelmi Körzetben található erdőrészletekben folyó erdőgazdálkodásba nyerhetnek bepillantást a résztvevők. A séta közben sor kerül a faanyagok fafajonkénti bemutatására is, illetve hasznos információk hangzanak el a tűzifa vásárlásról, kezelésről, illetve a helyes tüzeléstechnikáról is. A túra végén szalonnasütésre is lehetőség lesz.
   
 
Helyszín, időpont: Nagybajom-Homokpuszta, tanösvény indítótábla (61-es út 147-es km-tábla), 10.00 óra.
Túra hossza, időtartama: 6 km, 3-4 óra
Részvételi díj: 700 Ft/fő.
 
 
Információ:
Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság
Telefon: 30/377-3388, 30/326-9459
E-mail: komlos@ddnp.kvvm.hu, evahorvath@ddnp.kvvm.hu
 
 
 
Hasznos: fontos a kényelmes túracipő/bakancs. A programot a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság Természetvédelmi Őrszolgálatának tagja vezeti. A programon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a DDNPI weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a DDNPI kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához. A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság általános adatkezelési tájékoztatóját az alábbi linken ismerheti meg: http://www.ddnp.hu/altalanos-adatvedelmi-tajekoztato
   
 
2020.01.06.
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design