magyar english
Térkép

 
 
 
Mentés
Mentés
Facebook
Videók, fotók
 
 
 
 
 
NATURA2000 fenntartási tervek
 
KooKoo - az éneklő óra

Fontos
A honlapon található fotók szerzői jogi oltalom alatt állnak. Felhasználásuk, másodközlésük csak írásos megállapodás aláírását követően lehetséges.

Jelen honlap a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság hivatalos honlapja (www.ddnp.hu). Az egyéb más oldalakon található, Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatósággal kapcsolatos információkért nem vállalunk felelősséget.
 
Programjainkon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programokon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programokon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához.
Két hét ébrenlét – madárparadicsom halászat után - november 9.
 
Jelvénygyűjtő túra. Az őszi lehalászást követően madarak százai (sirályok, kócsagok, gémek, kormoránok) lepik el a Hónig-pusztai halastavakat, hogy kivegyék részüket a visszamaradó halakból. Nyomukban rétisasok lesik a prédát. Őket pedig madarászok, fotósok kísérik, hogy kihasználják azt a két-három hetes időszakot, amíg a madarak ekkora számban itt tartózkodnak. Jöjjön el Ön is, készítsen emlékül remek természetfotókat!
   
 
Helyszín: Ladományi út – 6.sz. főútról a bonyhádszerdahelyi kereszteződésnél Ladomány felé kanyarodva
(GPS: N46.313252 E18.580714)
Időpont: 10.00 óra
Túra hossza, időtartama: 3 km, 2-3 óra
Részvételi díj: 700 Ft/főInformáció:
Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság
Telefon: 30/377-3388, 30/326-9459
E-mail: komlos@ddnp.kvvm.hu, evahorvath@ddnp.kvvm.hu
 
 
 
Hasznos: fontos a kényelmes túracipő/bakancs. A programot a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság Természetvédelmi Őrszolgálatának tagja vezeti. A programon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a DDNPI weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a DDNPI kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához. A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság általános adatkezelési tájékoztatóját az alábbi linken ismerheti meg: http://www.ddnp.hu/altalanos-adatvedelmi-tajekoztato
   
 
2019.11.08.
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design