magyar english
Térkép

 
 
 
Mentés
Mentés
Facebook
Videók, fotók
 
 
 
 
 
NATURA2000 fenntartási tervek
 
KooKoo - az éneklő óra

Fontos
A honlapon található fotók szerzői jogi oltalom alatt állnak. Felhasználásuk, másodközlésük csak írásos megállapodás aláírását követően lehetséges.

Jelen honlap a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság hivatalos honlapja (www.ddnp.hu). Az egyéb más oldalakon található, Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatósággal kapcsolatos információkért nem vállalunk felelősséget.
 
Programjainkon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programokon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programokon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához.
Szarvasgombászat a Sebesi-völgyben - január 20. - BETELT A LÉTSZÁMKERET!
 
FIGYELEM! A programra nem tudunk több jelentkezést fogadni, a létszámkeret betelt. A túra során a Zselic déli nyúlványán található Sebesi-völgyben kalandozva ismerkedhetünk a terület természeti értékeivel és a szarvasgombák világával képzett szarvasgombász segítségével.
   
  Hol, mikor, meddig, hogyan?

A részvételhez előzetes jelentkezés szükséges,
a résztvevők száma maximum 20 fő.
Telefon: 30/377-3388, 30/326-9459
 
FIGYELEM! A programra nem tudunk több jelentkezést fogadni, a létszámkeret betelt.
 
A gombakeresés képzett gombakereső kutyával zajlik. A keresés eredményessége miatt szükséges a létszámkorlátozás, nagy létszámú csoport esetében a kutyát túl sok inger éri, ami veszélyezteti a megtalálás sikerét. A túrára saját kutyát nem lehet hozni.

Helyszín, időpont: Nagypeterd, gabonaszárító üzem (Nyugotszenterzsébet felé), 11.00
Túra hossza, időtartama: 3-4 km, 3 óra
Részvételi díj: 500 Ft/fő
 
 
 
 
A programon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a DDNPI weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a DDNPI kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához.
 
 
   
 
2018.01.04.
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design