magyar english
Térkép

 
 
 
Mentés
Mentés
Facebook
Fekete gólya LIVE!
A Duna-Dráva Nemzeti Park Gemenci Tájegységében található egyik fekete gólya fészeknél elhelyezett kamera képe ide kattintva tekinthető meg!
 
Mentés
Videók, fotók
 
 
 
 
 
NATURA2000 fenntartási tervek
 
KooKoo - az éneklő óra

Fontos
A honlapon található fotók szerzői jogi oltalom alatt állnak. Felhasználásuk, másodközlésük csak írásos megállapodás aláírását követően lehetséges.

Jelen honlap a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság hivatalos honlapja (www.ddnp.hu). Az egyéb más oldalakon található, Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatósággal kapcsolatos információkért nem vállalunk felelősséget.
 
Programjainkon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programokon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programokon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához.
Fütyülő réce, kerceréce, nagy bukó, avagy telelő vízimadaraink a Dunán - január 13.
 
A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság idei első jelvénygyűjtő túráján a térségünkben telelő vízimadarak nyomába eredünk. A Fehér Gólya Múzeumban egy pohár meleg tea mellett hasznos információt kaphatunk a színes lúdalakúak életéről, majd az ismeretek megszerzése után gyalogtúrára indulunk és kis szerencsével a természetben is szemügyre vehetjük a Duna vándorait. A madarak mellett az ártérről és a fokgazdálkodásról is sok új és hasznos információt kaphatunk.
   
  Hol, mikor, meddig, hogyan?

Helyszín, időpont: Kölked, Fehér Gólya Múzeum, 8.00 óra
Túra hossza, időtartama: 5 km, 3-4 óra
Részvételi díj: 500 Ft/fő
 
 
 
 
 
Információ, bejelentkezés csoporoknak:
Tel.: 30/846-6020
 
 
A programon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a DDNPI weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a DDNPI kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához.
   
 
2018.01.04.
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design