magyar english
Fekete gólya LIVE!
A Duna-Dráva Nemzeti Park Gemenci Tájegységében található egyik fekete gólya fészeknél elhelyezett kamera képe ide kattintva tekinthető meg!
 
Térkép

 
 
 
Mentés
Mentés
Facebook
Videók, fotók
 
 
 
 
 
NATURA2000 fenntartási tervek
 
KooKoo - az éneklő óra

Fontos
A honlapon található fotók szerzői jogi oltalom alatt állnak. Felhasználásuk, másodközlésük csak írásos megállapodás aláírását követően lehetséges.

Jelen honlap a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság hivatalos honlapja (www.ddnp.hu). Az egyéb más oldalakon található, Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatósággal kapcsolatos információkért nem vállalunk felelősséget.
 
Programjainkon mindenki saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a programokon kép-, illetve videofelvétel készülhet. A részvevők a programokon való részvételükkel hozzájárulnak a kép-, videofelvétel készítéséhez, és annak a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság weboldalaira és Facebook oldalaira történő feltöltéséhez, valamint a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság kommunikációjához, marketingjéhez történő időbeli korlátozás nélküli felhasználásához.
» Haszonbérleti pályázatok » Hirdetmény földhaszonbérleti pályázati eljárás eredményéről
Hirdetmény földhaszonbérleti pályázati eljárás eredményéről
 

HIRDETMÉNY

a  Magyar Állam tulajdonába, a Nemzeti Földalapba és a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság vagyonkezelésébe tartozó földrészletek hasznosítása körében 2016. 10. 26. napon  közzétett  földhaszonbérleti pályázati eljárás eredményéről

   

Pályázati azonosító

Nyertes pályázó neve, lakóhelye, székhelye

Ajánlott, és elfogadott ellenszolgáltatás

Szerződést biztosító mellékkötelezettség

1/2016

Fehér Péter 7551 Lábod

1.250,-Ft/Ak

Ptk. 301.§.(1) szerinti késedelmi kamat

2/2016

Gocol Árpád 7918 Tótújfalu

1.250,-Ft/Ak

Ptk. 301.§.(1) szerinti késedelmi kamat

 

Pécs, 2016. 12. 19.

   
 
2016. 12. 19. Oldal nyomtatása
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design